"Loading..."

Різдво у музеї просто неба

7 січня 2020 року запрошуємо відсвяткувати Різдво в Музеї просто неба, який є найбільшим скансеном у Європі, та потрапити в атмосферу традиційного святкування Різдва українців.

Розважальна частина триватиме з 13:00 до 16:00.
З 13:00 години по наддніпрянських вулицях музею ходитимуть колядники (із різдвяними зірками, колядками та вертепними дійствами). Ви зможете приєднатися до колядницьких гуртів, побачити традиційний атрибут українського Різдва - дідуха та дізнатися про його особливості.

Концертна програма розпочинається на сцені Співочого поля музею з 14:00.

Гостей музею на Співочому полі чекають різноманітні народні забави: змагання на колоді, катання на конях, перетягування канату, «збивання Зими», міряння силою, якщо буде сніг - катання на санях, сніжна фортеця зі сніжками та інші конкурси.

КОНКУРС "Різдвяна зірка вашої родини"
Виготовіть свою сімейну зірку та завітайте з нею до нашого музею та отримайте різдвяний подарунок. Для участі зареєструйтесь за телефоном (098) 913-80-07. Підведення підсумків конкурсу відбудеться на сцені о 15:00.

КАФЕ
На святкуванні Різдва ви зможете пригоститись у наших кафе під відкритим небом, де вам запропонують найрізноманітніші страви української кухні: гарячий борщик, варенички, страви-гриль, домашню випічку та корисні трав'яні чаї.

Коментарів: 0
Залиште свій коментар