"Loading..."

Фестиваль "Мандруймо Україною"

Друзі, час познайомити вас з програмою фестивалю #МандруйУкраїною!

 22 серпня о 15:00 відбудеться офіційне відкриття заходу за участю Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, народного депутата Дмитро Нальотов, Голови Державне агентство розвитку туризму України Мар‘яни Олеськів, голови Київська обласна державна адміністрація Василь Володін та директора Національний музей народної архітектури та побуту України Оксани Повякель.

Протягом дня на головній сцені проходитимуть виступи  представників Київська міська державна адміністрація - КМДА, Київської ОДА, Харківської ОДА, Автономної Республіки Крим, а також представників туристичних магнітів регіонів.

 23 серпня двері фестивалю відчиняться о 12:00. На головній сцені відбуватимуться презентації туристичного потенціалу та магнітів таких областей:
Закарпатська
Львівська
Чернівецька
Івано-Франківська
Донецька
Луганська
Дніпровська
Хмельницька
Одеська
Полтавська
Рівненська
Тернопільська
Житомирська

 Завершальний день фестивалю розпочнеться о 12:00, а вже о 13:00 почнуться виступи представників ОДА та туристичних магнітів областей:
Херсонська
Миколаївська
Чернігівська
Сумська
Черкаська
Кіровоградська
Волинська
Вінницька

 Окрім презентацій регіонів щоденно відбуватимуться виступи блогерів і лідерів думок, а також дискусійні панелі на актуальні туристичні теми за участі представників уряду, ОДА, бізнесу та туристичних експертів. 

 Крім того, абсолютно кожен гість фестивалю зможе взяти участь у різноманітних майстер-класах з кулінарії та традиційних ремесел, відвідати ярмарок, фуд-корт, лаунж та фотозону, на маленьких гостей чекатимуть аніматори, басейн з кульками, аквагрим та багато цікавих розваг й активностей.

 А на завершення кожного дня передбачені виступи творчих колективів, музикантів, вокалістів з усієї України.

#МандруйУкраїною цікаво, смачно та пізнавально разом з нами!

Коментарів: 0
Залиште свій коментар