"Loading..."

Міжнародний день музеїв/ Ярмарок народного мистецтва

Міжнародний день музеїв у #Музей просто неба!

Разом із Фонд "МХП-Громаді" 18 травня гостинно запрошуємо до найбільшого скансену Європи – Національного музею народної архітектури та побуту України. Це свято для нас особливе, тому програма буде цікавою та насиченою:

- 10:30 до 17:00 – ЯРМАРОК НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА
В усіх охочих буде можливість ознайомитися з унікальними виробами традиційних ремесел:
• вишукані речі з кераміки;
• рукотвори з лози;
• різнорегіональна вишивка;
• ляльки-мотанки;
• різноманітні прикраси;
• автентичні іграшки.
- 11:00 – ВІДКРИТТЯ відреставрованого ВІТРЯКА з с. Олександрівка Білозерського р-ну Херсонської обл., виступ фольклорного гурту «Лунниця».
- 12:00 – відкриття МУЗЕЮ ЇЖІ від родини брендів МХП.
- 12:30 – виступ шалено-харизматичного гурту KOZAK SYSTEM
Їхня творчість - це вибухова суміш регі та козацьких пісень, ліричних композицій на вірші сучасних авторів та мужніх надихаючих військових гімнів.
 -15:00 – виступ Народний фольклорний ансамбль «Громиця» КМЦ Дарницького району та Фольклорного гурту «Співаниця» центру культури і мистецтв Бориспільської міської ради, художній керівник - Євген Пихтін.
Гурти точно відгукнуться не тільки шанувальникам рідної пісні, а й кожному українцю!
- 17:00 – лунатимуть сучасні українські пісні у виконанні артистів з тимчасово окупованого БАХМУТУ: Юлії Іджилової ,Петра Філатова, Сергія Смисловського та Захара Пшонки.
Драйвовий рок, зачаровуючий серце й душу фолк, традиційна українська естрада, смачна їжа, витвори від майстрів народного мистецтва, свіже повітря, мальовнича природа і, звичайно, вир позитивних емоцій.
Хіба це можна пропустити?
Отож, беріть близьких і друзів і гайда до нас!


19 травня 

з 10:30 до 18:00
На гостей чекають зустрічі із друзями-майстрами, нові знайомства та творчі відкриття, майстер-класи із давніх ремесел для дорослих і малих відвідувачів.Також можна буде придбати вироби кращих майстрів України, відпочити на тлі мальовничих краєвидів, послухати давніх та сучасних українських пісень
Очікуємо представників декоративно-прикладного та ужиткового народного мистецтва у напрямках: ткацтво, вишивка, писанкарство, декоративний розпис, лозоплетіння, кераміка, соломоплетіння, бісероплетіння...
На окремій локації наші партнери БФ «МХП-Громаді» презентують Музей їжі від родини брендів МХП з дегустаціями та смачними майстер-класами!
А ще, 19 травня буде встановлено Національний рекорд
Не пропустіть чудову нагоду провести корисно та приємно час із дітьми, родиною й друзями у Музеї просто неба!
І, звичайно, стати власником оригінальних та неповторних витворів ручної роботи.
Будемо раді зустрічі!



Коментарів: 0
Залиште свій коментар