"Loading..."

"Україна- незламна родина "

1 червня з 11:00
Сімейний день «Україна – незламна родина», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.
Спільне дозвілля дітей та батьків - це той емоційний ресурс і та м’яка сила, які роблять кожного сильнішим, а сім‘ю - щасливішою. Чекаємо!

У програмі:

З 11:00 до 15:00 – сімейний квест «Пізнаємо Україну» - отримайте завдання на вході у музей, знайдіть зазначені локації, дізнайтеся цікавий факт про Україну, зробіть сімейне фото, на фініші викладіть своє накраще фото з локацій у ФБ із хештегом #пізнаємо_Україну і отримайте подарунок та спільні добрі сімейні спогади на все життя.
100- перших сімей - переможців чекає приз!
З 11:00 - спортивні ігри для дітей і батьків «РАЗОМ» від «Спорт для всіх»
-12:00 – 17:00 - концертна програма творчих колективів, вікторини, забави та майстер-класами із народних танців. Співаємо, танцюємо і жартуємо!
-12:30 – руханка з Олімпійськими чемпіонами.
Отримай у подарунок олімпійську футболку - одягни її та підтримай моральний дух Української Олімпійської Збірної, зробивши веселу руханку з чемпіонами.
Підпиши прапор-вболівальників для наших спортсменів, які представлятимуть Україну на Олімпіаді в Парижі.
-16:00 всі разом заквітчаємо «Дерево українського роду»

Організатори:
Національний музей народної архітектури та побуту України, Міжнародний жіночий рух "За сімейні цінності", Київське міське відділення Національного олімпійського комітету України, Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту, ДП «Спорт для всіх», Молодіжний рух «МРІЯ».

Чекаємо у #МузейПростоНеба за адресою:
м. Київ, Академіка Тронька, 1

Коментарів: 0
Залиште свій коментар